Subsidie sedumdak in Holten

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Holten? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Holten

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Holten. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 210.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Rijssen-Holten.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 4-3-2024. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Rijssen-Holten stopt met het verstrekken van deze subsidie.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Holten kunt voldoen?

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Rijssen-Holten dekt maximaal 75% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Voor groene daken biedt de gemeente Rijssen-Holten een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Holten

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Overijssel.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Holten

de subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Geen subsidie .een wortelwerende, drainage-, substraat- en vegetatielaaglaag

Tijdig aanvragen van de subsidie

U kunt subsidie aanvragen voor maatregelen die na 2 augustus 2023 zijn uitgevoerd.. Deze deadline helpt de gemeente Rijssen-Holtende subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Rijssen-Holten.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Holten

Holten is een prachtige plek en heeft ongeveer 9595 inwoners. Holten is onderdeel van de gemeente Rijssen-Holten (Overijssel). Holten wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Rijssen-Holten.

Naast Holten zijn ook Rijssen onderdeel van de gemeente Rijssen-Holten.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in Holten? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u nog vragen over de subsidieregeling of bent u benieuwd of u in aanmerking komt? Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! We helpen u graag door u van de juiste informatie te voorzien!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Holten?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Holten? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie