Subsidie sedumdak in Katwijk (gemeente Katwijk)

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Katwijk (gemeente Katwijk)? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Katwijk (gemeente Katwijk)

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Katwijk (gemeente Katwijk). Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 30.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Katwijk.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2022. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2026.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Katwijk (gemeente Katwijk) kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Katwijk een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Katwijk (gemeente Katwijk)

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Katwijk (gemeente Katwijk)

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Katwijk heeft als doel om in Katwijk meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 5 m² voor sedumdaksubsidies.

Tijdig aanvragen van de subsidie

. Deze deadline helpt de gemeente Katwijkde subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Katwijk.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Katwijk (gemeente Katwijk)

Katwijk (gemeente Katwijk) Is een leuk dorp en telt ongeveer 43215 inwoners. De gemeente Katwijk (gemeente Katwijk) streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Katwijk (gemeente Katwijk) zijn ook Rijnsburg, Valkenburg onderdeel van de gemeente Katwijk.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg inKatwijk (gemeente Katwijk)? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u vragen over de subsidie voor uw groendak? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Katwijk (gemeente Katwijk)?

Wilt u een groendak aanschaffen in Katwijk (gemeente Katwijk)? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie