Subsidie sedumdak in Krimpen aan den IJssel

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Krimpen aan den IJssel? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Krimpen aan den IJssel

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Krimpen aan den IJssel. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 100.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Krimpen aan den IJssel.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-7-2021. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 30-6-2024.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Krimpen aan den IJssel kunt voldoen.

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 50.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Krimpen aan den IJssel dekt maximaal 90% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Voor groene daken biedt de gemeente Krimpen aan den IJssel een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Krimpen aan den IJssel

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Krimpen aan den IJssel

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Krimpen aan den IJssel heeft als doel om in Krimpen aan den IJssel de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Dit is waarom ze een minimale oppervlakte eisen van 6 m² voor groendaksubsidies.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt de gemeente Krimpen aan den IJssel de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijzen te behandelen. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat fincniële middelen en budgetten op de juiste wijze kunnen worden ingezet. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Krimpen aan den IJssel.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel is een leuk dorp en heeft 29501 inwoners. De gemeente Krimpen aan den IJssel streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Krimpen aan den IJssel zijn ook Krimpen aan den IJssel onderdeel van de gemeente Krimpen aan den IJssel.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden inKrimpen aan den IJssel? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

NatureGreen kent alle details van de subsidieregelingen voor groendaken binnen uw gemeente. Dankzij deze expertise kunnen wij u adviseren bij het maken van de beste keuze voor een groendak dat bij uw situatie past.Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden en kosten in uw situatie zijn!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Krimpen aan den IJssel?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Krimpen aan den IJssel? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie