Subsidie sedumdak in Leersum

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Leersum? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Leersum

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Leersum. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 200.000,00 en deze wordt verstrekt door het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

De start datum is nog niet bekend voor deze subsidie. Het is nog niet bekend wat de einddatum is.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Leersum kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag bedraagt € 5.000,00. Dit kan er voor zorgen dat het financieel wat positiever uitvalt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is een termijn bekend waarin het dak zal worden afgeleverd, namelijk in Leersum binnen 6 maanden na de subsidieverstreking. Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Projecten regio Leersum

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Utrecht.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Leersum

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 8. Leersum heeft als doel om in de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Leersum.

Eigenaar dak

In Leersum kan de aanvraag voor deze subsidie alleen kan alleen worden gedaan als hij/zij: de eigenaar is of de huurder heeft een schriftelijke goedkeuring van de eigenaar. Zorg er goed voor dat dit ook in orde is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Leersum

Leersum is een leuke woonplaats en heeft 7738 inwoners. Leersum is onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug (Utrecht). Leersum streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

Naast Leersum zijn ook Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Maarn, Maarsbergen, Overberg onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Leersum? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bent u benieuwd naar wat NatureGreen voor u kan betekenen, zodat u kunt profiteren van deze subsidieregeling? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaand offerteformulier. Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Leersum?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Leersum? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie