Subsidie sedumdak in Maarheeze

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in Maarheeze? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Maarheeze

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Maarheeze. Niet bekend de gemeente Cranendonck.

geen subsidie Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Cranendonck stopt met het verstrekken van deze subsidie.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Maarheeze kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 7.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Cranendonck een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Maarheeze

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Noord-Brabant.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Maarheeze

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Cranendonck zet zich in om in Maarheeze meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 10 m² voor subsidieprogramma’s van groene daken.

Minimale wateropslagcapaciteit

Een groen dak moet minimaal 30 liter liter water per m² kunnen opslaan in Maarheeze om in aanmerking te komen voor subsidie. Deze voorwaarde is belangrijk, omdat de wateropslag van groene daken ervoor zorgt dat de druk op het rioleringsstelsel wordt verminderd bij hevige regenbuien. Daarnaast draagt de wateropslagcapaciteit van een groendak bij aan een goede benutting van hemelwater.

Tijdig aanvragen van de subsidie

De subsidie kan worden aangevraagd nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Deze deadline helpt de gemeente Cranendonckde de aanvragen op een ordelijke en efficiënte wijze te beoordelen en te verwerken. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat fincniële middelen en budgetten op de juiste wijze kunnen worden ingezet. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Cranendonck.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over Maarheeze

Maarheeze Is een leuke plek en telt ongeveer 5164 inwoners. Maarheeze is onderdeel van de gemeente Cranendonck (Noord-Brabant). Maarheeze heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Cranendonck.

Naast Maarheeze zijn ook Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en Soerendonk onderdeel van de gemeente Cranendonck.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Maarheeze? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Wilt u weten of er nog subsidiegelden beschikbaar zijn voor groene daken? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Maarheeze?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in Maarheeze? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie