Subsidie sedumdak in Midlum

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in Midlum? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Midlum

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Midlum. Niet bekend de gemeente Harlingen.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Harlingen stopt met het verstrekken van deze subsidie.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Midlum kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Harlingen een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Midlum

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Fryslân.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Midlum

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie binnen drie maanden aan na realisatie en in ieder geval binnen het betreffende kalenderjaar. Deze deadline helpt de gemeente Harlingende de aanvragen op een ordelijke en efficiënte wijze te beoordelen en te verwerken. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat fincniële middelen en budgetten op de juiste wijze kunnen worden ingezet. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Harlingen.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over Midlum

Midlum Is een leuke plek en telt ongeveer 521 inwoners. Midlum is onderdeel van de gemeente Harlingen (Fryslân). Midlum heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Harlingen.

Naast Midlum zijn ook Wijnaldum onderdeel van de gemeente Harlingen.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Midlum? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Wilt u weten of er nog subsidiegelden beschikbaar zijn voor groene daken? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Midlum?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in Midlum? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie