Subsidie sedumdak in Nijeveen

Vraagt u zich af welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een sedumdak in Nijeveen? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen heeft directe samenwerkingen met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Nijeveen

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Nijeveen. Niet bekend de gemeente Meppel.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Meppel stopt met het verstrekken van deze subsidie.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Nijeveen kunt voldoen?

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Meppel dekt maximaal 25% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Voor groene daken biedt de gemeente Meppel een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Nijeveen

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Drenthe.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Nijeveen

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit 8 centimeter bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie.De juiste laagdikten zorgen ervoor dat uw dak optimaal benut wordt en u maximaal kunt genieten van de voordelen. Elk groendaksysteem van NatureGreen bevat in de basis de goede laagdikte om de groene daken optimaal te kunnen laten functioneren.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie binnen zes maanden na aankoop en realisatie aan. Deze deadline helpt de gemeente Meppelom een ordelijke en efficiënte verwerking te garanderen van de subsidieaanvraag. Bovendien draagt dit bij aan het plannen van financiële middelen en budgetten voor de toekenning van subsidies. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Meppel.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Er zijn talloze voordelen verbonden aan groene daken. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. En er zijn nog meer voordelen! Kortom, sedumdaken zijn dus een verstandige keuze!

Over Nijeveen

Nijeveen Is een leuk dorp en telt ongeveer 4046 inwoners. Nijeveen is onderdeel van de gemeente Meppel (Drenthe). Nijeveen wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Meppel.

Naast Nijeveen zijn ook Broekhuizen, De Schiphorst, Rogat onderdeel van de gemeente Meppel.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in Nijeveen? We nemen graag contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor de subsidie of bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget? Vul dan hieronder de subsidiecheck in! Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Nijeveen?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Nijeveen? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie