Subsidie sedumdak in s-Gravenhage

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in s-Gravenhage? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in s-Gravenhage

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in s-Gravenhage. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 250.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Den Haag.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Den Haag stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in s-Gravenhage kunt voldoen.

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 50.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Den Haag dekt maximaal 50% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Voor groene daken biedt de gemeente Den Haag een maximale subsidie van € 500,00 per m².

Projecten regio s-Gravenhage

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in s-Gravenhage

Tijdig aanvragen van de subsidie

Deze deadline helpt de gemeente Den Haag om het verwerkingsproces van de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijze vorm te geven. Bovendien draagt dit bij aan het plannen van financiële middelen en budgetten voor de toekenning van subsidies. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Den Haag.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbeld! Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over s-Gravenhage

s-Gravenhage is een prachtige plek en heeft ongeveer 775 inwoners. s-Gravenhage is onderdeel van de gemeente Den Haag (Zuid-Holland). s-Gravenhage heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Den Haag.

Naast s-Gravenhage zijn ook s-Gravenhage onderdeel van de gemeente Den Haag.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in s-Gravenhage? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Als NatureGreen zijn wij goed geïnformeerd over de beschikbare subsidies voor groendaken in uw woonplaats. Met deze kennis helpen we u graag bij het kiezen van het juiste groendak voor uw situatie. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden en kosten voor uw situatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in s-Gravenhage?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in s-Gravenhage? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie