Subsidie sedumdak in Scharmer

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Scharmer? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Scharmer

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Scharmer. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 80.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Midden-Groningen.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-4-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-10-2026.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Scharmer kunt voldoen.

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Niet bekend

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Midden-Groningen een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Scharmer

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Groningen.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Scharmer

de subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Geen subsidie .

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt de gemeente Midden-Groningen de subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat de subsidies rechtmatig kunnen worden toegekend. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Midden-Groningen.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Scharmer

Scharmer Is een leuke plek en telt ongeveer 485 inwoners. Scharmer is onderdeel van de gemeente Midden-Groningen (Groningen). Scharmer streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van de gemeente Midden-Groningen.

Naast Scharmer zijn ook Borgercompagnie, Foxhol, Froombosch, Harkstede, Hellum, HoogezandKiel-Windeweer, Kolham, Kropswolde, Lageland, Luddeweer, Meeden, Muntendam, Noordbroek, Overschild, Sappemeer, Schildwolde, Siddeburen, Slochteren, Steendam, Tjuchem, Tripscompagnie, Waterhuizen, Westerbroek, Woudbloem, Zuidbroek onderdeel van de gemeente Midden-Groningen.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat in Scharmer? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Wij van NatureGreen hebben alle informatie over subsidiemogelijkheden voor groendaken in uw gemeente. We helpen u graag bij de keuze van het juiste groendak. Ontdek de mogelijkheden en kosten in uw situatie door hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Scharmer?

Wilt u een groendak aanschaffen in Scharmer? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie