Subsidie sedumdak in Snelrewaard

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Snelrewaard? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Snelrewaard

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Snelrewaard. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 200.000,00 en deze wordt verstrekt door het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

De start datum is nog niet bekend voor deze subsidie. Het is nog niet bekend wat de einddatum is.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Snelrewaard kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag bedraagt € 5.000,00. Wat er voor kan zorgen dat er wat ruimte komt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Het termijn waarbinnen de oplevering zal zijn is in Snelrewaard binnen 6 maanden na de subsidieverstreking. Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Projecten regio Snelrewaard

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Utrecht.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Snelrewaard

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 8. Snelrewaard zet zich in om in de vergroening te bevorderen en de levensomstandigheden te verbeteren. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Snelrewaard.

Eigenaar dak

In Snelrewaard kan de aanvraag voor deze subsidie alleen kan alleen worden gedaan als hij/zij: de eigenaar is of de huurder heeft een schriftelijke goedkeuring van de eigenaar. Wees dan altijd voorbereid check of dit dan ook werkelijk zo is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Snelrewaard

Snelrewaard is een prachtige plek en heeft ongeveer 785 inwoners. Snelrewaard is onderdeel van de gemeente Oudewater (Utrecht). Snelrewaard heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

Naast Snelrewaard zijn ook Hekendorp, Papekop, Snelrewaard onderdeel van de gemeente Oudewater.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Snelrewaard? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget of wilt u informatie over het aanvragen van een subsidie? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. We helpen u graag door u van de juiste informatie te voorzien!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Snelrewaard?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Snelrewaard? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie