Subsidie sedumdak in Stad aan ‘t Haringvliet

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Stad aan ‘t Haringvliet? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Stad aan ‘t Haringvliet

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Stad aan ‘t Haringvliet. Niet bekend de gemeente Goeree-Overflakkee.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-3-2023. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 30-12-2025.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Stad aan ‘t Haringvliet kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 750,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Er is geen vastgesteld maximumbedrag aan subsidie per m², wat betekent dat u de mogelijkheid hebt om te profiteren van alle beschikbare ondersteuning op basis van de specifieke kenmerken van jouw groendak.

Projecten regio Stad aan ‘t Haringvliet

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Stad aan ‘t Haringvliet

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Goeree-Overflakkee zet zich in om in Stad aan ‘t Haringvliet de vergroening te bevorderen en de levensomstandigheden te verbeteren. Hierom hebben ze een minimale eis voor de oppervlakte van 20 m² voor subsidieprogramma’s van sedumdaken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

. Deze deadline helpt de gemeente Goeree-Overflakkeeom het verwerkingsproces van de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijze vorm te geven. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat fincniële middelen en budgetten op de juiste wijze kunnen worden ingezet. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Stad aan ‘t Haringvliet

Stad aan ‘t Haringvliet is een prachtige plek en heeft ongeveer 1715 inwoners. Stad aan ‘t Haringvliet is onderdeel van de gemeente Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland). Stad aan ‘t Haringvliet heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Naast Stad aan ‘t Haringvliet zijn ook Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Goedereede, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan ‘t Haringvliet en Stellendam onderdeel van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Stad aan ‘t Haringvliet? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget of wilt u informatie over het aanvragen van een subsidie? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. We helpen u graag door u van de juiste informatie te voorzien!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Stad aan ‘t Haringvliet?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Stad aan ‘t Haringvliet? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie