Subsidie sedumdak in Stoutenburg

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Stoutenburg? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Stoutenburg

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Stoutenburg. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 50.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Leusden.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 6-3-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2026.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Stoutenburg kunt voldoen?

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Er geldt geen strikte bovengrens voor de subsidie die je kunt ontvangen, wat inhoudt dat het bedrag dat u kunt terugvorderen via de subsidie variabel is, afhankelijk van de geldende regels en voorschriften.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Leusden een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Stoutenburg

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Utrecht.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Stoutenburg

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamheden. Deze deadline helpt de gemeente Leusdende subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Bovendien draagt dit bij aan het plannen van financiële middelen en budgetten voor de toekenning van subsidies. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Leusden.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Stoutenburg

Stoutenburg is een prachtige plek en heeft ongeveer 385 inwoners. Stoutenburg is onderdeel van de gemeente Leusden (Utrecht). Stoutenburg wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Leusden.

Naast Stoutenburg zijn ook Achterveld, Stoutenburg onderdeel van de gemeente Leusden.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in Stoutenburg? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u nog vragen over de subsidieregeling of bent u benieuwd of u in aanmerking komt? Vul dan hieronder de subsidiecheck in! We helpen u graag door u van de juiste informatie te voorzien!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Stoutenburg?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Stoutenburg? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie