Subsidie sedumdak in Veenendaal

Vraagt u zich af welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een sedumdak in Veenendaal? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen heeft directe samenwerkingen met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Veenendaal

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Veenendaal. Niet bekend de gemeente Veenendaal.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Veenendaal stopt met het verstrekken van deze subsidie.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Veenendaal kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Er geldt geen strikte bovengrens voor de subsidie die je kunt ontvangen, wat inhoudt dat het bedrag dat u kunt terugvorderen via de subsidie variabel is, afhankelijk van de geldende regels en voorschriften.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Veenendaal een maximale subsidie van € 10,00 per m².

Projecten regio Veenendaal

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Utrecht.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Veenendaal

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Veenendaal streeft ernaar om in Veenendaal meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 5 m² voor subsidie van groene daken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

. Deze deadline helpt de gemeente Veenendaalom een ordelijke en efficiënte verwerking te garanderen van de subsidieaanvraag. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Veenendaal.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Er zijn talloze voordelen verbonden aan groene daken. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. En er zijn nog meer voordelen! Kortom, sedumdaken zijn dus een verstandige keuze!

Over Veenendaal

Veenendaal Is een leuk dorp en telt ongeveer 68525 inwoners. De gemeente Veenendaal wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van

Naast Veenendaal zijn ook Veenendaal onderdeel van de gemeente Veenendaal.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg inVeenendaal? We nemen graag contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor de subsidie of bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Veenendaal?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Veenendaal? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie