Subsidie sedumdak in Westmaas

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Westmaas? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Westmaas

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Westmaas. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 200.000,00 welke wordt verstrekt door Gemeente Hoeksche Waard.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 19-4-2023. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2025.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Westmaas kunt voldoen.

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Er geldt geen strikte bovengrens voor de subsidie die je kunt ontvangen, wat inhoudt dat het bedrag dat u kunt terugvorderen via de subsidie variabel is, afhankelijk van de geldende regels en voorschriften.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt Gemeente Hoeksche Waard een maximale subsidie van € 15,00 per m².

Projecten regio Westmaas

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Westmaas

Minimaal aantal vierkante meters

Gemeente Hoeksche Waard streeft ernaar om in Westmaas de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Dit is waarom ze een minimale oppervlakte eisen vam 5 m² voor subsidie van sedumdaken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt Gemeente Hoeksche Waard de subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Bovendien draagt dit bij aan het plannen van financiële middelen en budgetten voor de toekenning van subsidies. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van Gemeente Hoeksche Waard.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Westmaas

Westmaas is een leuke woonplaats en heeft 2110 inwoners. Westmaas is onderdeel van de gemeente Hoeksche Waard (Zuid-Holland). Westmaas wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van Gemeente Hoeksche Waard.

Naast Westmaas zijn ook Goudswaard, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoeks-Gravendeel, Strijen, Strijensas, Zuid-Beijerland onderdeel van de gemeente Hoeksche Waard.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in Westmaas? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

NatureGreen is bekend met alle vereisten voor subsidies op groendaken in uw woonplaats. Met deze kennis helpen we u graag bij het kiezen van het juiste groendak voor uw situatie. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden en kosten in uw situatie zijn!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Westmaas?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Westmaas? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie