Subsidie sedumdak in Afferden (gemeente Druten)

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Afferden (gemeente Druten)? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Afferden (gemeente Druten)

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Afferden (gemeente Druten). Het budget van de subsidiepot bedraagt € 600.000,00 en deze wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

De startdatum van deze subsidie is 10 oktober 2022. De einddatum is 31 december 2027.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie inAfferden (gemeente Druten) kunt voldoen?

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt€ 15.000,00. Dit kan er voor zorgen dat het financieel wat positiever uitvalt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Voor deze subsidie geld een maximaal percentage van 20 tot 50%.

Er is een termijn bekend waarin het dak zal worden afgeleverd, namelijk in Afferden binnen 12 maanden nadat de subsidieaanvraag. is aangenomen Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Projecten regio Afferden (gemeente Druten)

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Afferden (gemeente Druten)

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Afferden heeft als doel om in de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Afferden.

Eigenaar dak

In Afferden kan de aanvrager deze subsidie alleen aanvragen als hij/zij: van een stichting of vereniging is. Zorg er goed voor dat dit ook in orde is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Afferden (gemeente Druten)

Afferden (gemeente Druten) is een leuk dorp en heeft 2120 inwoners. Afferden (gemeente Druten) is onderdeel van de gemeente Druten (Gelderland). Afferden (gemeente Druten) streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van het Waterschap Rivierenland.

Naast Afferden (gemeente Druten) zijn ook Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk onderdeel van de gemeente Druten.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat in Afferden (gemeente Druten)? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u interesse in subiside, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Vul dan vrijblijvend onze subsidiecheck in! Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Afferden (gemeente Druten)?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Afferden (gemeente Druten)? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie