Doe de subsidiecheck 

  captcha

  Subsidie Sedumdak gemeente Arnhem

  Denkt u na over een sedumdak op uw woning? Of overweegt u een groendak op uw bedrijfspand? Dan kunnen wij u verder helpen. Wist u dat u in aanmerking kunt komen voor subsidie? Veel gemeenten, waaronder de gemeente Arnhem, stellen subsidie beschikbaar voor de aanleg van een sedumdak. Wij helpen en adviseren u graag bij zowel de aanschaf van een groendak als de mogelijkheden voor subsidie in Arnhem.

  In de gemeente Arnhem wil men zich bewapenen tegen klimaatveranderingen. Dit noemt men klimaatadaptatie en onderdeel van dit plan is het beschikbaar stellen van subsidie voor een groendak. De subsidie valt tussen de 30% – 65% van de kosten. Om kans te maken op subsidie dient u echter wel aan voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden zijn op de subsidiepagina van de gemeente Arnhem te vinden. 

  We kunnen ons goed voorstellen dat er nog genoeg vragen zijn. Is er bijvoorbeeld nog subsidie beschikbaar? Welk groendaksysteem is passend voor uw dak in Arnhem? Voldoet uw wens aan de voorwaarden voor subsidie? Hele terechte en logische vragen.

  Vul onze subsidiecheck in en één van onze groendak adviseurs neemt even contact met u op om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

  Uw dak komt tot leven met een sedumdak

  Het laten aanbrengen van groen op uw dak is een goede keuze voor wie wil gaan voor duurzaam. Maar dat niet alleen, een groendak is ook voordelig voor u. Het verhoogt bijvoorbeeld de waarde van uw woning en dempt geluiden in drukke gebieden. Daarnaast brengt het extra verkoeling in huis en op het dak. Dat laatste is voornamelijk gunstig als u zonnepanelen heeft liggen. Het sedumdak verlaagt de temperatuur op het dak met tientallen graden, waardoor het rendement van uw zonnepanelen met 5% – 20% toeneemt. Daarbij oogt een groendak een stuk aantrekkelijker dan een saai grijs of zwart dak.

  Op het gebied van duurzaamheid is een sedumdak een uitstekende keuze. Allereerst omdat het regenwater opvangt. Dit voorkomt eventuele wateroverlast en het opgevangen water wordt door verdamping weer teruggegeven aan de lucht. Daarbij neemt een groendak fijnstof op. Het zuivert dus de lucht en dat is weer goed voor het milieu. Ook biedt een sedumdak ruimte voor beestje, zoals bijen, vlinders en vogels. Dat draagt bij aan de biodiversiteit en zorgt voor een gezondere wereld.

  Als u meer wilt weten over een sedumdak in uw situatie, neem dan vandaag nog contact met ons op.

  Subsidie Gemeente Arnhem Groendak

  Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en de gemeente telt ruim 163.000 inwoners. Het is daarmee de twaalfde gemeente van Nederland. De gemeente Arnhem bestaat uit de stad Arnhem en uit de dorpen Elden en Schaarsbergen. De gemeente wil zich graag kunnen wapenen tegen klimaatveranderingen, zoals toenemende hitte, droogte en hevige regenbuien. Ze wil haar inwoners hier graag bij betrekken en een van de manieren waarop ze dat doet, is door subsidie beschikbaar te stellen voor een sedumdak. Omliggende gemeenten als Apeldoorn, Wageningen, Veenendaal en Zutphen gingen de gemeente Arnhem al voor.

  Bekijk onze producten Contact

  Vragen over de mogelijkheden van een sedumdak in de gemeente Arnhem? 

  Overweegt u de aanschaf van een groendak in Arnhem? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Groendak Adviseur

  Geert