Subsidie sedumdak in Blokzijl

Vraagt u zich af welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een sedumdak in Blokzijl? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen heeft directe samenwerkingen met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Blokzijl

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Blokzijl. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Steenwijkerland.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Steenwijkerland stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Blokzijl kunt voldoen.

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Steenwijkerland een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Blokzijl

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Overijssel.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Blokzijl

Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van €10.000,-. .

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit 8 centimeter bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie. De juiste laagdikten zorgen ervoor dat uw dak optimaal benut wordt en u maximaal kunt genieten van de voordelen. Elk groendaksysteem van NatureGreen bevat in de basis de goede laagdikte om de groene daken optimaal te kunnen laten functioneren.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie na aankoop en realisatie binnen zes maanden aanDeze deadline helpt de gemeente Steenwijkerland om een ordelijke en efficiënte verwerking te garanderen van de subsidieaanvraag. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat de subsidies rechtmatig kunnen worden toegekend. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Steenwijkerland.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Er zijn talloze voordelen verbonden aan groene daken. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. En er zijn nog meer voordelen! Kortom, sedumdaken zijn dus een verstandige keuze!

Over Blokzijl

Blokzijl Is een leuke plek en telt ongeveer 1395 inwoners. Blokzijl is onderdeel van de gemeente Steenwijkerland (Overijssel). Blokzijl wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Steenwijkerland.

Naast Blokzijl zijn ook Baarlo, Baars, Basse, Belt-Schutsloot, Blankenham, De Bult, De Pol, Eesveen, Giethoorn, IJsselham, Kalenberg, Kallenkote, Kuinre, Marijenkampen, Nederland, Oldemarkt, Onna, Ossenzijl, Paasloo, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijk, Steenwijkerwold, TukVollenhove, Wanneperveen, Wetering, Willemsoord, Witte Paarden, Zuidveen onderdeel van de gemeente Steenwijkerland.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat in Blokzijl? We nemen graag contact met u op!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Bij NatureGreen zijn wij volledig op de hoogte van alle subsidievoorwaarden voor groendaken in uw gemeente.Hebt u interesse in subsidie, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? We helpen u graag bij de keuze van het juiste groendak. Ontdek de mogelijkheden en kosten in uw situatie door hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Blokzijl?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Blokzijl? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie