Subsidie sedumdak in De Kwakel

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in De Kwakel? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in De Kwakel

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in De Kwakel. Het budget van de subsidiepot bedraagt 250000 en deze wordt verstrekt door het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2027.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie inDe Kwakel kunt voldoen?

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt 20000. Dit kan er voor zorgen dat het financieel wat positiever uitvalt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Projecten regio De Kwakel

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in De Kwakel

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. De Kwakel heeft als doel om in meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in De Kwakel.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over De Kwakel

De Kwakel Is een leuk dorp en telt ongeveer 4794 inwoners. De Kwakel is onderdeel van de gemeente Uithoorn (Noord-Holland). De Kwakel streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Naast De Kwakel zijn ook Uithoorn onderdeel van de gemeente Uithoorn.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in De Kwakel? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u vragen over de subsidie voor uw groendak? Vul dan hieronder de subsidiecheck in! Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in De Kwakel?

Wilt u een groendak aanschaffen in De Kwakel? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie