Subsidie sedumdak in Diemen

Bent u geïntresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Diemen? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Diemen

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Diemen. Het budget van de subsidiepot bedraagt 250000 en deze wordt verstrekt door het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2027.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie inDiemen kunt voldoen?

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt 20000. Dit kan een hoop geld besparen en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Projecten regio Diemen

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Diemen

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Diemen streeft ernaar om in de vergroening te bevorderen en de levensomstandigheden te verbeteren. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Diemen.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Diemen

Diemen is een prachtige plek en heeft ongeveer 32785 inwoners. De gemeente Diemen wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van

Naast Diemen zijn ook Diemen onderdeel van de gemeente Diemen.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat inDiemen? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u nog vragen over de subsidieregeling of bent u benieuwd of u in aanmerking komt? Vul dan vrijblijvend onze subsidiecheck in! We helpen u graag door u van de juiste informatie te voorzien!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Diemen?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Diemen? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie