Subsidie sedumdak in Elburg

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Elburg? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Elburg

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Elburg. Niet bekend de gemeente Elburg.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Elburg stopt met het verstrekken van deze subsidie.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Elburg kunt voldoen?

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Elburg een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Elburg

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Elburg

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit 8 centimeter bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie.De juiste dikte van de lagen zorgen voor een goede waterretentie, plantengroei en isolatie. Zo geniet u dus optimaal van de voordelen. De groendaksystemen van NatureGreen bevatten standaard de juiste laagdikten om ervoor te zorgen dat een groendak optimaal kan worden ingezet.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie binnen zes maanden aan na realisatie. Deze deadline helpt de gemeente Elburgom het verwerkingsproces van de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijze vorm te geven. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat de subsidies rechtmatig kunnen worden toegekend. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Elburg.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Elburg

Elburg is een prachtige plek en heeft ongeveer 12620 inwoners. De gemeente Elburg heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van

Naast Elburg zijn ook Doornspijk, Elburg en ‘t Harde onderdeel van de gemeente Elburg.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat inElburg? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget of wilt u informatie over het aanvragen van een subsidie? Vul dan vrijblijvend onze subsidiecheck in! We helpen u graag door u van de juiste informatie te voorzien!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Elburg?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Elburg? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie