Subsidie sedumdak in Griendtsveen

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in Griendtsveen? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Griendtsveen

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Griendtsveen. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Horst aan de Maas.

Het is al mogelijk om subsidie aan te vragen; dus bekijk welke voorwaarden van kracht zijn of vraag onze subsidiecheck aan! Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Horst aan de Maas stopt met het verstrekken van deze subsidie.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Griendtsveen kunt voldoen?

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Er geldt geen strikte bovengrens voor de subsidie die je kunt ontvangen, wat inhoudt dat het bedrag dat u kunt terugvorderen via de subsidie variabel is, afhankelijk van de geldende regels en voorschriften.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Horst aan de Maas een maximale subsidie van € 9,00 per m².

Projecten regio Griendtsveen

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Limburg.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Griendtsveen

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Horst aan de Maas zet zich in om in Griendtsveen meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 30 m² voor subsidieprogramma’s van groene daken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

. Deze deadline helpt de gemeente Horst aan de Maasde de aanvragen op een ordelijke en efficiënte wijze te beoordelen en te verwerken. Bovendien draagt dit bij aan het plannen van financiële middelen en budgetten voor de toekenning van subsidies. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Horst aan de Maas.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over Griendtsveen

Griendtsveen Is een leuk dorp en telt ongeveer 530 inwoners. Griendtsveen is onderdeel van de gemeente Horst aan de Maas (Limburg). Griendtsveen heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Horst aan de Maas.

Naast Griendtsveen zijn ook America, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Evertsoord, Grubbenvorst, Hegelsom, Horst, Kronenberg, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Sevenum, Swolgen, Tienray onderdeel van de gemeente Horst aan de Maas.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in Griendtsveen? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Wilt u weten of er nog subsidiegelden beschikbaar zijn voor groene daken? Vul dan hieronder de subsidiecheck in! Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

Vragen over het aanvragen van subside in Griendtsveen?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in Griendtsveen? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond