Subsidie sedumdak in Grubbenvorst

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in Grubbenvorst? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Grubbenvorst

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Grubbenvorst. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Horst aan de Maas.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Horst aan de Maas stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Grubbenvorst kunt voldoen.

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 15.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Horst aan de Maas een maximale subsidie van € 9,00 per m².

Projecten regio Grubbenvorst

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Limburg.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Grubbenvorst

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Horst aan de Maas zet zich in om in Grubbenvorst meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 30 m² voor subsidieprogramma’s van groene daken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt de gemeente Horst aan de Maas de de aanvragen op een ordelijke en efficiënte wijze te beoordelen en te verwerken. Bovendien draagt dit bij aan het plannen van financiële middelen en budgetten voor de toekenning van subsidies. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Horst aan de Maas.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbeld! Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over Grubbenvorst

Grubbenvorst Is een leuke plek en telt ongeveer 4855 inwoners. Grubbenvorst is onderdeel van de gemeente Horst aan de Maas (Limburg). Grubbenvorst heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Horst aan de Maas.

Naast Grubbenvorst zijn ook America, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Evertsoord, Griendtsveen, Hegelsom, Horst, Kronenberg, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Sevenum, Swolgen, Tienray onderdeel van de gemeente Horst aan de Maas.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in Grubbenvorst? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Wij bij NatureGreen weten precies wat de voorwaarden zijn voor een groendaksubsidie in uw gemeente. Met deze kennis helpen we u graag bij het kiezen van het juiste groendak voor uw situatie. Ontdek de mogelijkheden en kosten in uw situatie door hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Grubbenvorst?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in Grubbenvorst? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie