Subsidie sedumdak in Groesbeek

Bent u geïntresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Groesbeek? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Groesbeek

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Groesbeek. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 600.000,00 en deze wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

De startdatum van deze subsidie is 25 juli 2023. De einddatum is 31 december 2027.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie inGroesbeek kunt voldoen?

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt € 15.000,00. Dit kan een hoop geld besparen en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is een termijn bekend waarin het dak zal worden afgeleverd, namelijk in Groesbeek binnen 12 maanden nadat de subsidieaanvraag. is aangenomen Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Projecten regio Groesbeek

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Groesbeek

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Groesbeek streeft ernaar om in de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Groesbeek.

Eigenaar dak

In Groesbeek kan de aanvraag voor deze subsidie alleen kan alleen worden gedaan als hij/zij: van een stichting of vereniging is. Kijk dus van te voren goed naar deze eis.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Groesbeek

Groesbeek is een leuk dorp en heeft 17120 inwoners. Groesbeek is onderdeel van de gemeente Berg en Dal (Gelderland). Groesbeek wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van het Waterschap Rivierenland.

Naast Groesbeek zijn ook Beek, Erlecom, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen en Ubbergen onderdeel van de gemeente Berg en Dal.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in Groesbeek? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u nog vragen over de subsidieregeling of bent u benieuwd of u in aanmerking komt? Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Groesbeek?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Groesbeek? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie