Subsidie sedumdak in Heemskerk

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Heemskerk? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Ons team helpt u met plezier verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Heemskerk

U hebt de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw groene dak in Heemskerk. Niet bekend de gemeente Heemskerk in samenwerking met Rooftop Revolution.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 8-2-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 24-3-2024.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Heemskerk kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Niet bekend

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Heemskerk in samenwerking met Rooftop Revolution een maximale subsidie van € 22,50 per m².

Projecten regio Heemskerk

Onderstaand vindt u een overzicht met een aantal van onze projecten die we laatst hebben mogen uitvoeren in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Heemskerk

Tijdig aanvragen van de subsidie

Meld u aan voor 24 maart 2024. Deze deadline helpt de gemeente Heemskerk in samenwerking met Rooftop Revolutionde subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Tot slot stimuleert de duidelijke aanvraagtermijn eerlijke en gelijke kansen voor alle geïntresseerde aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Heemskerk in samenwerking met Rooftop Revolution.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Daaarnaast leveren groene daken een bijdrage aan de temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename koelte in de zomer en meer warmte in de winter.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Groene daken zorgen voor meer groen in de leefomgeving, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Heemskerk

Heemskerk is een mooie woonplaats en telt ongeveer 39431 inwoners. De gemeente Heemskerk streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Heemskerk zijn ook Heemskerk onderdeel van de gemeente Heemskerk.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg inHeemskerk? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u vragen over de subsidie voor uw groendak? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Heemskerk?

Wilt u een groendak aanschaffen in Heemskerk? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie