Subsidie sedumdak in Heiloo

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Heiloo? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Heiloo

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Heiloo. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 22.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeete Heiloo.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 10-4-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 1-1-2028.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Heiloo kunt voldoen.

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeete Heiloo dekt maximaal 50% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Voor groene daken biedt de gemeete Heiloo een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Heiloo

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Heiloo

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeete Heiloo heeft als doel om in Heiloo meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 4 m² voor sedumdaksubsidies.
een drainagelaag en vegetatielaag

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan binnen 6 maanden na realisatie van het groendakDeze deadline helpt de gemeete Heiloo de subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat de subsidies rechtmatig kunnen worden toegekend. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeete Heiloo.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Heiloo

Heiloo Is een leuk dorp en telt ongeveer 24319 inwoners. De gemeente Heiloo streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Heiloo zijn ook Heiloo onderdeel van de gemeente Heiloo.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat inHeiloo? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Wij van NatureGreen hebben alle informatie over subsidiemogelijkheden voor groendaken in uw gemeente. We helpen u graag bij de keuze van het juiste groendak. Ontdek de mogelijkheden en kosten in uw situatie door hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Heiloo?

Wilt u een groendak aanschaffen in Heiloo? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie