Subsidie sedumdak in Hilversum

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in Hilversum? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Ons team helpt u met plezier verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Hilversum

U hebt de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw groene dak in Hilversum. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 250.000,00 en deze wordt verstrekt door het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2027.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Hilversum kunt voldoen?

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Daarom hanteren zij een minimale oppervlakte-eis van€ 20.000,00. Wat er voor kan zorgen dat er wat ruimte komt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Projecten regio Hilversum

Onderstaand vindt u een overzicht met een aantal van onze projecten die we laatst hebben mogen uitvoeren in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Hilversum

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Hilversum zet zich in om in de omgeving te vergroenen en te verbeteren. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Hilversum.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Daaarnaast leveren groene daken een bijdrage aan de temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename koelte in de zomer en meer warmte in de winter.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Groene daken zorgen voor meer groen in de leefomgeving, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over Hilversum

Hilversum is een mooie woonplaats en telt ongeveer 93327 inwoners. De gemeente Hilversum heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van

Naast Hilversum zijn ook Hilversum onderdeel van de gemeente Hilversum.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat inHilversum? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Wilt u weten hoe NatureGreen u kan helpen om een wijkproject voor groendaken op te zetten? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Hilversum?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in Hilversum? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie