Subsidie sedumdak in Loo Gld (gemeente Lingewaard)

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Loo Gld (gemeente Lingewaard)? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. Ons team helpt u met plezier verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Loo Gld (gemeente Lingewaard)

U hebt de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw groene dak in Loo Gld (gemeente Lingewaard). Het budget van de subsidiepot bedraagt € 600.000,00 en deze wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

De start datum is nog niet bekend voor deze subsidie. De einddatum is 31 december 2027.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie inLoo Gld (gemeente Lingewaard) kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt€ 15.000,00. Dit kan er voor zorgen dat het financieel wat positiever uitvalt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Voor deze subsidie geld een maximaal percentage van 20 tot 50%.

Het termijn wat bij ons bekend is bedraagt: in Loo Gld binnen 12 maanden nadat de subsidieaanvraag. is aangenomen Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Projecten regio Loo Gld (gemeente Lingewaard)

Onderstaand vindt u een overzicht met een aantal van onze projecten die we laatst hebben mogen uitvoeren in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Loo Gld (gemeente Lingewaard)

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Loo Gld heeft als doel om in de omgeving te vergroenen en te verbeteren. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Het minimale aantal vierkante meters wat afgenomen dient te worden is 3.

Eigenaar dak

In Loo Gld kan de aanvraag voor deze subsidie kan gedaan worden als de aanvrager van een stichting of vereniging is. Zorg er goed voor dat dit ook in orde is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Daaarnaast leveren groene daken een bijdrage aan de temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename koelte in de zomer en meer warmte in de winter.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Groene daken zorgen voor meer groen in de leefomgeving, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Loo Gld (gemeente Lingewaard)

Loo Gld (gemeente Lingewaard) is een mooie woonplaats en telt ongeveer 5 inwoners. Loo Gld (gemeente Lingewaard) is onderdeel van de gemeente Lingewaard (Gelderland). Loo Gld (gemeente Lingewaard) streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van het Waterschap Rivierenland.

Naast Loo Gld (gemeente Lingewaard) zijn ook Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo Gld, Ressen onderdeel van de gemeente Lingewaard.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Loo Gld (gemeente Lingewaard)? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u vragen over de subsidie voor uw groendak? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Loo Gld (gemeente Lingewaard)?

Wilt u een groendak aanschaffen in Loo Gld (gemeente Lingewaard)? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie