Subsidie sedumdak in Naarden

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in Naarden? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Naarden

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Naarden. Het budget van de subsidiepot bedraagt 250000 en deze wordt verstrekt door het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2027.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Naarden kunt voldoen?

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt 20000. Wat er voor kan zorgen dat er wat ruimte komt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Projecten regio Naarden

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Naarden

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Naarden zet zich in om in meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Naarden.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over Naarden

Naarden Is een leuk dorp en telt ongeveer 18425 inwoners. Naarden is onderdeel van de gemeente Gooise Meren (Noord-Holland). Naarden heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Naast Naarden zijn ook Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden onderdeel van de gemeente Gooise Meren.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat in Naarden? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Wilt u weten of er nog subsidiegelden beschikbaar zijn voor groene daken? Vul dan vrijblijvend onze subsidiecheck in! Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Naarden?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in Naarden? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie