Subsidie sedumdak in Noordbeemster

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Noordbeemster? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Noordbeemster

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Noordbeemster. Niet bekend de gemeente Purmerend.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Purmerend stopt met het verstrekken van deze subsidie.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Noordbeemster kunt voldoen?

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Purmerend een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Noordbeemster

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Noordbeemster

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamheden. Deze deadline helpt de gemeente Purmerendom het verwerkingsproces van de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijze vorm te geven. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Purmerend.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Noordbeemster

Noordbeemster is een leuke woonplaats en heeft 615 inwoners. Noordbeemster is onderdeel van de gemeente Purmerend (Noord-Holland). Noordbeemster heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Purmerend.

Naast Noordbeemster zijn ook Middenbeemster, Westbeemster, Zuidoostbeemster onderdeel van de gemeente Purmerend.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in Noordbeemster? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget of wilt u informatie over het aanvragen van een subsidie? Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Noordbeemster?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Noordbeemster? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie