Subsidie sedumdak in Oosterwolde (gemeente Oldebroek)

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Oosterwolde (gemeente Oldebroek)? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Oosterwolde (gemeente Oldebroek)

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Oosterwolde (gemeente Oldebroek). Niet bekend de gemeente Oldebroek.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Oldebroek stopt met het verstrekken van deze subsidie.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Oosterwolde (gemeente Oldebroek) kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Oldebroek een maximale subsidie van € 20,00 per m².

Projecten regio Oosterwolde (gemeente Oldebroek)

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Oosterwolde (gemeente Oldebroek)

Tijdig aanvragen van de subsidie

De aanvraag moet binnen 6 maanden van hetzelfde kalenderjaar na de uitvoering van de maatregelen worden ingediend. Deze deadline helpt de gemeente Oldebroekde subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Oldebroek.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Oosterwolde (gemeente Oldebroek)

Oosterwolde (gemeente Oldebroek) Is een leuk dorp en telt ongeveer 2356 inwoners. Oosterwolde (gemeente Oldebroek) is onderdeel van de gemeente Oldebroek (Gelderland). Oosterwolde (gemeente Oldebroek) streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van de gemeente Oldebroek.

Naast Oosterwolde (gemeente Oldebroek) zijn ook Hattemerbroek, Noordeinde Gld, Oosterwolde Gldt, Loo Wezep onderdeel van de gemeente Oldebroek.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Oosterwolde (gemeente Oldebroek)? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u vragen over de subsidie voor uw groendak? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Oosterwolde (gemeente Oldebroek)?

Wilt u een groendak aanschaffen in Oosterwolde (gemeente Oldebroek)? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie