Subsidie sedumdak in Oud Gastel

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Oud Gastel? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Oud Gastel

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Oud Gastel. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Halderberge.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Halderberge stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Oud Gastel kunt voldoen.

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De gemeente Halderberge dekt maximaal 35% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Er is geen vastgesteld maximumbedrag aan subsidie per m², wat betekent dat u de mogelijkheid hebt om te profiteren van alle beschikbare ondersteuning op basis van de specifieke kenmerken van jouw groendak.

Projecten regio Oud Gastel

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Noord-Brabant.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Oud Gastel

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Halderberge heeft als doel om in Oud Gastel meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 8 m² voor sedumdaksubsidies.

Minimale wateropslagcapaciteit

Een groen dak moet minimaal 25 liter liter water per m² kunnen opslaan in Oud Gastel om in aanmerking te komen voor subsidie. De watercapaciteit van een groendak is belangrijk, omdat het water dat opgeslagen wordt op een groendak niet direct in het rioleringsstelsel terecht komt en zo de druk verminderd bij hevige regenbuien. De wateropslagcapaciteit draagt tevens een bijdrage aan duurzaam waterbeheer en de bevordering van het groen.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt de gemeente Halderberge de subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Halderberge.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Oud Gastel

Oud Gastel Is een leuke plek en telt ongeveer 7402 inwoners. Oud Gastel is onderdeel van de gemeente Halderberge (Noord-Brabant). Oud Gastel streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van de gemeente Halderberge.

Naast Oud Gastel zijn ook Bosschenhoofd, Hoeven, Oudenbosch, Stampersgat onderdeel van de gemeente Halderberge.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in Oud Gastel? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Wij van NatureGreen hebben alle informatie over subsidiemogelijkheden voor groendaken in uw gemeente. Met deze informatie adviseren wij u graag bij het kiezen van het juiste groendak voor uw omstandigheden. Ontdek de mogelijkheden en kosten in uw situatie door hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Oud Gastel?

Wilt u een groendak aanschaffen in Oud Gastel? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie