Subsidie sedumdak in Ouder-Amstel

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Ouder-Amstel? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Ouder-Amstel

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Ouder-Amstel. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 250.000,00 en deze wordt verstrekt door het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2027.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Ouder-Amstel kunt voldoen?

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van€ 20.000,00. Dit kan er voor zorgen dat het financieel wat positiever uitvalt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Projecten regio Ouder-Amstel

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Ouder-Amstel

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Ouder-Amstel heeft als doel om in meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Ouder-Amstel.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Ouder-Amstel

Ouder-Amstel is een leuk dorp en telt ongeveer 1290 inwoners. De gemeente Ouder-Amstel streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Ouder-Amstel zijn ook Amsterdam-Duivendrecht, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel onderdeel van de gemeente Ouder-Amstel.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service inOuder-Amstel? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bij NatureGreen kunnen we u meer vertellen over subsidies in collectieven en onze wijkprojecten. Wilt u meer weten? Vul dan hieronder het formulier in. Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Ouder-Amstel?

Wilt u een groendak aanschaffen in Ouder-Amstel? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie