Subsidie sedumdak in s-Heer Arendskerke

Vraagt u zich af welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een sedumdak in s-Heer Arendskerke? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. Ons team helpt u met plezier verder!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen heeft directe samenwerkingen met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in s-Heer Arendskerke

U hebt de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw groene dak in s-Heer Arendskerke. De subsidie wordt verstrekt door de Gemeente Goes.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 21-6-2022. De datum waarop de de Gemeente Goes stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in s-Heer Arendskerke kunt voldoen.

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 2.500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de Gemeente Goes een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio s-Heer Arendskerke

Onderstaand vindt u een overzicht met een aantal van onze projecten die we laatst hebben mogen uitvoeren in uw provincie Zeeland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in s-Heer Arendskerke

Minimaal aantal vierkante meters

De Gemeente Goes streeft ernaar om in s-Heer Arendskerke de omgeving te vergroenen en te verbeteren. Daarom hanteren zij een minimale oppervlakte-eis van 5 m² voor subsidie van groene daken.

Minimale hellingshoek

Een groendak dient een hellingshoek te hebben die niet groter is dan35 graden in s-Heer Arendskerke om de subsidie voor een groendak te kunnen aanvragen. De gemeente s-Heer Arendskerke stelt de eis van een maximale hellingshoek voor groene daken om de effectiviteit en veiligheid van de infrastructuur te waarborgen.

Minimale wateropslagcapaciteit

Een groen dak moet minimaal 20 liter liter water per m² kunnen opslaan in s-Heer Arendskerke om in aanmerking te komen voor subsidie. Deze eis is belangrijk omdat het groene daken in staat stelt om bij regenval aanzienlijke hoeveelheden water vast te houden, waardoor de druk op het rioleringssysteem wordt verminderd en het risico op overstromingen wordt verkleind. De wateropslagcapaciteit draagt tevens een bijdrage aan duurzaam waterbeheer en de bevordering van het groen.

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit 5 lagen bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie. Dit is cruciaal voor een goede werking van het groendak en om van de vele voordelen te kunnen profiteren. Bij NatureGreen passen we standaard de juiste lagen toe om te zorgen dat de groene daken van kwaliteit zijn. Aan deze voorwaarde voldoet u daarom standaard!

Tijdig aanvragen van de subsidie

Zes weken na het realiseren van het groendakDeze deadline helpt de Gemeente Goes om een ordelijke en efficiënte verwerking te garanderen van de subsidieaanvraag. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Tot slot stimuleert de duidelijke aanvraagtermijn eerlijke en gelijke kansen voor alle geïntresseerde aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de Gemeente Goes.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Er zijn talloze voordelen verbonden aan groene daken. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Daaarnaast leveren groene daken een bijdrage aan de temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename koelte in de zomer en meer warmte in de winter.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Groene daken zorgen voor meer groen in de leefomgeving, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. En er zijn nog meer voordelen! Kortom, sedumdaken zijn dus een verstandige keuze!

Over s-Heer Arendskerke

s-Heer Arendskerke is een mooie woonplaats en telt ongeveer 775 inwoners. s-Heer Arendskerke is onderdeel van de gemeente Goes (Zeeland). s-Heer Arendskerke wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de Gemeente Goes.

Naast s-Heer Arendskerke zijn ook Kattendijke, Kloetinges-Heer, Arendskerkes-Heer, Hendrikskinderen, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk onderdeel van de gemeente Goes.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in s-Heer Arendskerke? We nemen graag contact met u op!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Bij NatureGreen zijn wij volledig op de hoogte van alle subsidievoorwaarden voor groendaken in uw gemeente.Hebt u interesse in subsidie, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Met deze informatie adviseren wij u graag bij het kiezen van het juiste groendak voor uw omstandigheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden en kosten voor uw situatie te ontdekken!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in s-Heer Arendskerke?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in s-Heer Arendskerke? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie