Subsidie sedumdak in Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel)

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel)? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel)

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel). Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 300.000,00 welke wordt verstrekt door het Waterschap Vallei en Veluwe.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 29-11-2023. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2024.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel) kunt voldoen?

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 50.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Het Waterschap Vallei en Veluwe dekt maximaal 25% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Er is geen vastgesteld maximumbedrag aan subsidie per m², wat betekent dat u de mogelijkheid hebt om te profiteren van alle beschikbare ondersteuning op basis van de specifieke kenmerken van jouw groendak.

Projecten regio Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel)

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel)

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamheden. Deze deadline helpt het Waterschap Vallei en Veluwede subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijzen te behandelen. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Vallei en Veluwe.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel)

Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel) is een leuk dorp en heeft 450 inwoners. De gemeente Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel) streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van

Naast Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel) zijn ook Scherpenzeel onderdeel van de gemeente Scherpenzeel.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak inScherpenzeel (gemeente Scherpenzeel)? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u interesse in subsidie, maar weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling? Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel)?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Scherpenzeel (gemeente Scherpenzeel)? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie