Subsidie sedumdak in Smalle Ee

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Smalle Ee? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Smalle Ee

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Smalle Ee. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 20.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Smallingerland.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-6-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2024.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Smalle Ee kunt voldoen.

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 3.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Smallingerland een maximale subsidie van € 30,00 per m².

Projecten regio Smalle Ee

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Fryslân.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Smalle Ee

de subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Geen subsidie .

Minimale hellingshoek

De toegestane helling voor een sedumdak mag niet meer zijn dan65 graden in Smalle Ee om te voldoen aan de voorwaarden voor de subsidie. De gemeente Smalle Ee stelt deze voorwaarde voor de subsidieregeling met als doel de effectiviteit en veiligheid van de infrastructuur te garanderen.
een wortelwerende laag, een waterbufferende drainageplaat en substraatlaag van minimaal 5 cm dik

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt de gemeente Smallingerland de subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat fincniële middelen en budgetten op de juiste wijze kunnen worden ingezet. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Smallingerland.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Smalle Ee

Smalle Ee Is een leuke plek en telt ongeveer 52 inwoners. Smalle Ee is onderdeel van de gemeente Smallingerland (Fryslân). Smalle Ee streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van de gemeente Smallingerland.

Naast Smalle Ee zijn ook Boornbergum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachten, Drachtstercompagnie, Goëngahuizen, Houtigehage, Kortehemmen, Nijega, Opeinde, Oudega, Rottevalle, Smalle Ee onderdeel van de gemeente Smallingerland.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Smalle Ee? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Wij van NatureGreen hebben alle informatie over subsidiemogelijkheden voor groendaken in uw gemeente. Dankzij deze expertise kunnen wij u adviseren bij het maken van de beste keuze voor een groendak dat bij uw situatie past.Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! Ontdek de mogelijkheden en kosten in uw situatie door hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Smalle Ee?

Wilt u een groendak aanschaffen in Smalle Ee? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie