Subsidie sedumdak in Valburg

Vraagt u zich af welke subsidiemogelijkheden er zijn voor een sedumdak in Valburg? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. Ons team helpt u met plezier verder!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen heeft directe samenwerkingen met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Valburg

U hebt de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw groene dak in Valburg. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 600.000,00 welke wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

Het is al mogelijk om subsidie aan te vragen; dus bekijk welke voorwaarden van kracht zijn of vraag onze subsidiecheck aan! De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31 december 2027.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Valburg kunt voldoen?

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 15.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Het Waterschap Rivierenland dekt maximaal 20 tot 50% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Er is geen vastgesteld maximumbedrag aan subsidie per m², wat betekent dat u de mogelijkheid hebt om te profiteren van alle beschikbare ondersteuning op basis van de specifieke kenmerken van jouw groendak.

Voorwaarden van de subsidie in Valburg

Minimaal aantal vierkante meters

Het Waterschap Rivierenland streeft ernaar om in Valburg de omgeving te vergroenen en te verbeteren. Daarom hanteren zij een minimale oppervlakte-eis van 3 m² voor subsidie van groene daken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

. Deze deadline helpt het Waterschap Rivierenlandom een ordelijke en efficiënte verwerking te garanderen van de subsidieaanvraag. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Tot slot stimuleert de duidelijke aanvraagtermijn eerlijke en gelijke kansen voor alle geïntresseerde aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Er zijn talloze voordelen verbonden aan groene daken. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Daaarnaast leveren groene daken een bijdrage aan de temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename koelte in de zomer en meer warmte in de winter.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Groene daken zorgen voor meer groen in de leefomgeving, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. En er zijn nog meer voordelen! Kortom, sedumdaken zijn dus een verstandige keuze!

Over Valburg

Valburg is een mooie woonplaats en telt ongeveer 1960 inwoners. Valburg is onderdeel van de gemeente Overbetuwe (Gelderland). Valburg wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van het Waterschap Rivierenland.

Naast Valburg zijn ook Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Zetten onderdeel van de gemeente Overbetuwe.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in Valburg? We nemen graag contact met u op!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor de subsidie of bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget? Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u te helpen.

Vragen over het aanvragen van subside in Valburg?

Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Valburg? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond