Subsidie sedumdak in Valkenburg (gemeente Katwijk)

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in Valkenburg (gemeente Katwijk)? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Valkenburg (gemeente Katwijk)

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Valkenburg (gemeente Katwijk). Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 30.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Katwijk.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2022. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2026.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Valkenburg (gemeente Katwijk) kunt voldoen.

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Katwijk een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Valkenburg (gemeente Katwijk)

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Valkenburg (gemeente Katwijk)

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Katwijk heeft als doel om in Valkenburg meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 5 m² voor sedumdaksubsidies.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Deze deadline helpt de gemeente Katwijk de subsidieaanvragen op een ordelijke en eerlijke manier te beoordelen. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Katwijk.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over Valkenburg (gemeente Katwijk)

Valkenburg (gemeente Katwijk) Is een leuke plek en telt ongeveer 10535 inwoners. Valkenburg (gemeente Katwijk) is onderdeel van de gemeente Katwijk (Zuid-Holland). Valkenburg (gemeente Katwijk) streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van de gemeente Katwijk.

Naast Valkenburg (gemeente Katwijk) zijn ook Rijnsburg, Valkenburg onderdeel van de gemeente Katwijk.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Valkenburg (gemeente Katwijk)? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Wij van NatureGreen hebben alle informatie over subsidiemogelijkheden voor groendaken in uw gemeente. We staan klaar om u met deze kennis te ondersteunen in het maken van de beste keuze voor een groendak dat past bij uw situatie. Ontdek de mogelijkheden en kosten in uw situatie door hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Valkenburg (gemeente Katwijk)?

Wilt u een groendak aanschaffen in Valkenburg (gemeente Katwijk)? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie