Subsidie sedumdak in Vogelenzang

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Vogelenzang? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Vogelenzang

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Vogelenzang. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van 32000 welke wordt verstrekt door de gemeente Bloemendaal.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 15-4-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 30-11-2024.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Vogelenzang kunt voldoen?

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

5000

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

25

Projecten regio Vogelenzang

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Vogelenzang

de subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Geen subsidie .

Minimale wateropslagcapaciteit

Een groen dak moet minimaal 25 liter liter water per m² kunnen opslaan in Vogelenzang om in aanmerking te komen voor subsidie. Deze subsidievoorwaarde wordt gesteld, omdat een grotere wateropslagcapaciteit van sedumdaken de belasting op het riool verminderd, vooral wanneer het hard regent. De mogelijkheid om groene daken veel water op te laten slaan, helpt ook bij een goed watermanagement en voldoende water voor de planten op uw groendak.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamheden. Deze deadline helpt de gemeente Bloemendaalde subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat de subsidies rechtmatig kunnen worden toegekend. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Bloemendaal.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Vogelenzang

Vogelenzang is een leuke woonplaats en heeft 2266 inwoners. Vogelenzang is onderdeel van de gemeente Bloemendaal (Noord-Holland). Vogelenzang wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Bloemendaal.

Naast Vogelenzang zijn ook Aerdenhout, Bennebroek, Overveen en Vogelenzang onderdeel van de gemeente Bloemendaal.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat in Vogelenzang? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u nog vragen over de subsidieregeling of bent u benieuwd of u in aanmerking komt? Vul dan vrijblijvend onze subsidiecheck in! Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Vogelenzang?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Vogelenzang? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie