Subsidie sedumdak in Wehl

Bent u benieuwd naar de beschikbare subsidies voor een sedumdak in Wehl? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn nauwe partners van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Wehl

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Wehl. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Doetinchem.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de gemeente Doetinchem stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Wehl kunt voldoen.

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 1.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Doetinchem een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Wehl

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Wehl

de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijzen te behandelen. Geen subsidie .

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit minimaal 15 centimeter bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie. De juiste dikte van de lagen zorgen voor een goede waterretentie, plantengroei en isolatie. Zo geniet u dus optimaal van de voordelen. NatureGreen’s groendaksystemen bevatten allemaal de juiste laagdikten voor een goede kwaliteit van het groendak, zodat u en uw omgeving van de voordelen kunnen genieten.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan voor de start van de werkzaamhedenDeze deadline helpt de gemeente Doetinchem de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijzen te behandelen. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Doetinchem.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken bieden een breed scala aan voordelen. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Samengevat: Het aanschaffen van een groendak levert je dus veel op!

Over Wehl

Wehl is een prachtige plek en heeft ongeveer 7130 inwoners. Wehl is onderdeel van de gemeente Doetinchem (Gelderland). Wehl streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van de gemeente Doetinchem.

Naast Wehl zijn ook Gaanderen en Wehl onderdeel van de gemeente Doetinchem.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Wehl? Wanneer u onderstaand formulier indient, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

NatureGreen kent alle details van de subsidieregelingen voor groendaken binnen uw gemeente. We staan klaar om u met deze kennis te ondersteunen in het maken van de beste keuze voor een groendak dat past bij uw situatie. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden en kosten voor uw situatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Wehl?

Denkt u erover na om een sedumdak aan te schaffen in Wehl? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie