Subsidie sedumdak in Zaltbommel

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Zaltbommel? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Zaltbommel

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Zaltbommel. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 600.000,00 en deze wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

De start datum is nog niet bekend voor deze subsidie. De einddatum is 31 december 2027.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Zaltbommel kunt voldoen?

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt € 15.000,00. Wat er voor kan zorgen dat er wat ruimte komt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Het termijn waarbinnen de oplevering zal zijn is: in Zaltbommel binnen 12 maanden nadat de subsidieaanvraag. is aangenomen Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Projecten regio Zaltbommel

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Zaltbommel

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Zaltbommel zet zich in om in de vergroening te bevorderen en de levensomstandigheden te verbeteren. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Er is geen minimum aantal vierkante meters wat dient afgenomen te worden bij deze subsidie in Zaltbommel.

Eigenaar dak

In Zaltbommel kan de aanvraag voor deze subsidie alleen kan alleen worden gedaan als hij/zij: van een stichting of vereniging is. Wees dan altijd voorbereid check of dit dan ook werkelijk zo is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Zaltbommel

Zaltbommel is een prachtige plek en heeft ongeveer 13556 inwoners. De gemeente Zaltbommel heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van

Naast Zaltbommel zijn ook Aalst, BernBrakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert, Nieuwaal, Poederoijen, Zuilichem onderdeel van de gemeente Zaltbommel.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat inZaltbommel? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget of wilt u informatie over het aanvragen van een subsidie? Vul dan vrijblijvend onze subsidiecheck in! We helpen u graag door u van de juiste informatie te voorzien!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Zaltbommel?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Zaltbommel? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie