Doe de subsidiecheck 

  captcha

  Subsidie Groendak gemeente Asten

  U overweegt een sedumdak op uw woning of bedrijfspand, maar u weet niet zo goed waar u moet beginnen. Of u heeft een idee, maar u vraagt zich af hoe het zit met de subsidie voor een groendak in de gemeente Asten. Wij helpen en adviseren u graag bij zowel de aanschaf van een groendak, als bij uw mogelijkheden voor subsidie in Asten.

  Inwoners van de gemeente Asten maken kans op subsidie voor groene daken. Dat is goed nieuws! Het klimaat veranderd en we moeten duurzamer leven. Een sedumdak draagt daar enorm aan bij. De gemeente Asten biedt €25,00 subsidie per m2, met een minimaal oppervlakte van 15 m2. Om kans te maken op subsidie moet er, naast het minimale oppervlakte, aan diverse voorwaarden worden voldaan. U kunt deze voorwaarden vinden op de subsidiepagina van de gemeente Asten:.

  Het kan goed zijn dat u nog met vragen zit. Is er bijvoorbeeld daadwerkelijk nog subsidie beschikbaar? Of welk groendaksysteem past nu het beste bij uw woonsituatie in Asten? En voldoet deze dan ook aan de voorwaarden voor subsidie?

  Vul onze subsidiecheck in en één van onze groendak adviseurs neemt even contact met u op om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

  Grijs maakt plaats voor groen met een sedumdak

  Grijs vervangen door groen, er wordt steeds vaker voor gekozen. En dat is goed nieuws, want het is onze missie om de Nederlandse daken groen te krijgen. En dat is niet zomaar. Een sedumdak is namelijk goed voor het klimaat en biedt u veel persoonlijke voordelen. We krijgen door de klimaatveranderingen steeds vaker te maken met extreme weersomstandigheden. Hevige stortbuien komen steeds vaker voor. Het regenwater door middel van een groendak op kunnen vangen is een uitstekende oplossing om wateroverlast tegen te gaan. Zo wordt de riolering minder belast en dat houdt bijvoorbeeld het water in de beken weer schoner. De wateropslag capaciteit van een sedumdak is dan ook vaak een voorwaarde om subsidie te verstrekken.

  Er zitten voor u persoonlijk ook een hoop voordelen aan. Uw dak wordt bijvoorbeeld beschermt tegen UV-straling, waardoor de onderliggende dakbedekking langer meegaat. Ook werkt een groendak verkoelend in de zomer en als een deken in de winter. In alle jaargetijden heeft het dus een positief effect op de energierekening. Uw sedumdak draagt daarnaast bij aan een groenere omgeving en de opwarming van de omgeving wordt minder.

  Wilt u meer weten over een sedumdak in uw situatie of meer zien van anderen die gekozen hebben voor een groendak? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze projecten.

  Subsidie Gemeente Asten Groendak

  De gemeente Asten is een kleinere gemeente in de provincie Noord-Brabant, met bijna 17.000 inwoners. De hoofdkern van de gemeente Asten is het dorp Asten. De gemeente bestaat daarnaast uit de dorpen Heusden en Ommel. De gemeente Asten wil zichzelf klimaatbestendig maken. Een van de manieren om dit te doen is door subsidie beschikbaar te stellen voor mensen die een sedumdak willen laten plaatsen. Gemeenten rondom Asten, zoals Deurne, Helmond, Geldrop-Mierlo en Eindhoven bieden ook een dergelijke subsidie aan. Kies jij voor duurzaam?

  Bekijk onze producten Contact

  Vragen over hoe subsidie aanvragen voor een groen dak werkt in Asten? 

  Overweegt u de aanschaf van een sedumdak in Asten? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Stuur een e-mail 085 - 00 41 774

  Groendak Adviseur

  Geert