Subsidie sedumdak in Ede

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Ede? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Ede

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Ede. De subsidie wordt verstrekt door de gemeente Ede.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2024.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Ede kunt voldoen.

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Er geldt geen strikte bovengrens voor de subsidie die je kunt ontvangen, wat inhoudt dat het bedrag dat u kunt terugvorderen via de subsidie variabel is, afhankelijk van de geldende regels en voorschriften.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Ede een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Ede

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Ede

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Ede zet zich in om in Ede de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Dit is waarom ze een minimale oppervlakte eisen van 5 m² voor subsidieprogramma’s van sedumdaken.

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit substraatlaag van 50 mm bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie. De dikte van de laag bepaalt de mate van waterbeheer, isolatie en plantengroei. Door de juiste laagdikte te kiezen, geniet u van elk van deze voordelen. De groendaksystemen van NatureGreen bevatten standaard de juiste laagdikten om ervoor te zorgen dat een groendak optimaal kan worden ingezet.

Tijdig aanvragen van de subsidie

Deze deadline helpt de gemeente Ede om het verwerkingsproces van de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijze vorm te geven. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Ede.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbeld! Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Ede

Ede is een leuk dorp en heeft 79435 inwoners. De gemeente Ede heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van

Naast Ede zijn ook Bennekom, De Klomp, Deelen, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, Lunteren, Otterlo en Wekerom onderdeel van de gemeente Ede.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg inEde? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Als NatureGreen zijn wij goed geïnformeerd over de beschikbare subsidies voor groendaken in uw woonplaats. We staan klaar om u met deze kennis te ondersteunen in het maken van de beste keuze voor een groendak dat past bij uw situatie. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden en kosten in uw situatie zijn!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Ede?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Ede? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie