Subsidie sedumdak in Harskamp

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Harskamp? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Harskamp

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Harskamp. Niet bekend de gemeente Ede.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de gemeente Ede stopt met het verstrekken van deze subsidie.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Harskamp kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Er geldt geen strikte bovengrens voor de subsidie die je kunt ontvangen, wat inhoudt dat het bedrag dat u kunt terugvorderen via de subsidie variabel is, afhankelijk van de geldende regels en voorschriften.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Ede een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Harskamp

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Harskamp

Minimaal aantal vierkante meters

De gemeente Ede zet zich in om in Harskamp de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Dit is waarom ze een minimale oppervlakte eisen vam 5 m² voor subsidieprogramma’s van sedumdaken.

Minimale laagdikte

Een groen dak moet minimaal uit substraatlaag van 50 mm bestaan om in aanmerking te komen voor subsidie.De dikte van de laag bepaalt de mate van waterbeheer, isolatie en plantengroei. Door de juiste laagdikte te kiezen, geniet u van elk van deze voordelen. De groendaksystemen van NatureGreen bevatten standaard de juiste laagdikten om ervoor te zorgen dat een groendak optimaal kan worden ingezet.

Tijdig aanvragen van de subsidie

. Deze deadline helpt de gemeente Edeom het verwerkingsproces van de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijze vorm te geven. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Ede.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Harskamp

Harskamp is een leuke woonplaats en heeft 3955 inwoners. Harskamp is onderdeel van de gemeente Ede (Gelderland). Harskamp heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van de gemeente Ede.

Naast Harskamp zijn ook Bennekom, De Klomp, Deelen, Ederveen, Hoenderloo, Lunteren, Otterlo en Wekerom onderdeel van de gemeente Ede.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Harskamp? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget of wilt u informatie over het aanvragen van een subsidie? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Harskamp?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Harskamp? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie