Subsidie sedumdak in IJzendoorn

Hebt u interesse in de mogelijkheden voor subsidie voor een groendak in IJzendoorn? Aarzel niet om een subsidiecheck aan te vragen. Ons team helpt u met plezier verder!

Subsidiecheck aanvragen
Doordat NatureGreen samenwerkt met grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten, kunnen we u altijd van de goede informatie voorzien.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in IJzendoorn

U hebt de gelegenheid om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van uw groene dak in IJzendoorn. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 600.000,00 en deze wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

De start datum is nog niet bekend voor deze subsidie. De einddatum is 31 december 2027.

Wellicht heeft u nog vragen over de beschikbaarheid van de subsidie, een geschikt sedumdak voor uw dak en of dit sedumdak dan ook aan de voorwaarden voor de subsidie inIJzendoorn kunt voldoen?

Doe onze subsidiecheck en een van onze groendakadviseurs zal spoedig contact met u opnemen om uw behoeften te bespreken en de opties te bespreken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Voor deze subsidie geld een maximaal percentage van 20 tot 50%.

De minimale levensduur bedraagt 5 jaar.

Projecten regio IJzendoorn

Onderstaand vindt u een overzicht met een aantal van onze projecten die we laatst hebben mogen uitvoeren in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in IJzendoorn

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. IJzendoorn heeft als doel om in de omgeving te vergroenen en te verbeteren. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Maximaal bedrag

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt€ 15.000,00. Dit kan er voor zorgen dat het financieel wat positiever uitvalt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Minimale aantal vierkante meters

Het minimale aantal vierkante meters wat afgenomen dient te worden is 3.

Termijn aanleg

Het termijn wat bij ons bekend is bedraagt: in IJzendoorn binnen 12 maanden nadat de subsidieaanvraag. is aangenomen Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Eigenaar dak

In IJzendoorn kan de aanvraag voor deze subsidie kan gedaan worden als de aanvrager van een stichting of vereniging is. Zorg er goed voor dat dit ook in orde is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren verschillende voordelen op. Het eerste voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als het rioolstelsel ontlast. Daaarnaast leveren groene daken een bijdrage aan de temperatuurregulatie, wat resulteert in een aangename koelte in de zomer en meer warmte in de winter.

Verder dragen sedumdaken bij aan het behoud van de onderliggende dakbedekking, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden. Groene daken zorgen voor meer groen in de leefomgeving, wat een positief effect heeft op de menselijke gezondheid.

Ten slotte funceren groene daken als voedselbron voor insecten, waaronder vlinders en bijen. Een groendak als duurzame maatregel is dus een wijze keuze!

Over IJzendoorn

IJzendoorn is een mooie woonplaats en telt ongeveer 48 inwoners. IJzendoorn is onderdeel van de gemeente Neder-Betuwe (Gelderland). IJzendoorn streven naar meer groen, wat binnen handbereik is dankzij de subsidie van het Waterschap Rivierenland.

Naast IJzendoorn zijn ook Dodewaard, Echteld, Kesteren, Ochten, Opheusden onderdeel van de gemeente Neder-Betuwe.

Wilt u meer informatie over onze groene daken of over onze lever- en aanleg service in IJzendoorn? Team NatureGreen staat voor u klaar!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u vragen over de subsidie voor uw groendak? Vul dan hieronder de subsidiecheck in! We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in IJzendoorn?

Wilt u een groendak aanschaffen in IJzendoorn? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie