Subsidie sedumdak in Katwoude

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Katwoude? Laat u adviseren met een vrijblijvende subsidiecheck. Team NatureGreen is beschikbaar om u te helpen!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Katwoude

Er is subsidie beschikbaar voor het aanschaffen van uw groendak in Katwoude. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 30.000,00 welke wordt verstrekt door de stichting Duurzaam Waterland.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de de stichting Duurzaam Waterland stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Katwoude kunt voldoen.

Wanneer u onze subsidiecheck invult, zal één van onze groendakadviseurs u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw groendak en de subsidie.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 250,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

De stichting Duurzaam Waterland dekt maximaal 50% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Er is geen vastgesteld maximumbedrag aan subsidie per m², wat betekent dat u de mogelijkheid hebt om te profiteren van alle beschikbare ondersteuning op basis van de specifieke kenmerken van jouw groendak.

Projecten regio Katwoude

Hieronder ziet u een greep uit onze projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd in uw provincie Noord-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Katwoude

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie na realisatie aanDeze deadline helpt de stichting Duurzaam Waterland de subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat de subsidies rechtmatig kunnen worden toegekend. Als laatste zorgt de aanvraagtermijn voor eerlijke en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de stichting Duurzaam Waterland.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Groene daken bieden in de eerste plaats het voordeel van regenwaterretentie, wat overstromingen vermindert en de druk op de riolering vermindert. Daarnaast helpen sedumdaken bij het handhaven van een aangename temperatuur, waardoor het in de zomer koeler en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Het vierde voordeel is dat groene daken de leefomgeving verfraaien met extra groen.

Groene daken bieden als laatst ook voedsel voor insecten, wat de lokale biodiversiteit versterkt. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Katwoude

Katwoude is een prachtige plek en heeft ongeveer 325 inwoners. Katwoude is onderdeel van de gemeente Waterland (Noord-Holland). Katwoude wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de stichting Duurzaam Waterland.

Naast Katwoude zijn ook Broek in Ilpendam, Marken, Monnickendam, Purmer, Uitdam, Watergang, Zuiderwoude onderdeel van de gemeente Waterland.

Wenst u meer informatie over sedumdaken of wilt u meer weten over hoe de levering en aanleg van uw eigen sedumdak te werk gaat in Katwoude? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

NatureGreen is bekend met alle vereisten voor subsidies op groendaken in uw woonplaats. We helpen u graag bij de keuze van het juiste groendak. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden en kosten voor uw situatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Katwoude?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Katwoude? We adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of per telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie