Subsidie sedumdak in Spannum

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor groene daken in uw woonplaats Spannum? Vraag vrijblijvend informatie op door de subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
NatureGreen onderhoudt directe samenwerkingsverbanden met vooraanstaande banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Spannum

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Spannum. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 20.000,00 welke wordt verstrekt door de gemeente Waadhoeke.

De subsidie kan worden aangevraagd vanaf 1-1-2024. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2024.

U kunt nog vragen hebben, zoals of er nog subsidie beschikbaar is en welk sedumdak het meest geschikt is voor uw situatie en of u daarmee ook aan de voorwaarden voor de subsidie in Spannum kunt voldoen?

Vul de subsidiecheck in, zodat één van onze groendakadviseurs u kan helpen de subsidiemogelijkheden nader te bekijken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 500,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt de gemeente Waadhoeke een maximale subsidie van € 25,00 per m².

Projecten regio Spannum

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Fryslân.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Spannum

Tijdig aanvragen van de subsidie

Vraag de subsidie aan als het dak is vergroend. Deze deadline helpt de gemeente Waadhoekede subsidieaanvragen op een ordelijke en efficiënte manier in behandeling te nemen. Dit aanvraagtermijn draagt tevens bij aan de budget- en middelenplanning voor de subsidietoekenning. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van de gemeente Waadhoeke.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken leveren veel voordelen op. Groene daken houden water vast. Hierdoor wordt het riool ontlast en worden overstromingen bij hevige regenbuien voorkomen. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken bieden tevens bescherming aan de onderliggende dakbedekking, wat leidt tot lagere kosten voor de dakbedekkingsvervanging. Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Sedumdaken stimuleren de biodiversiteit, doordat ze een bron van voedsel zijn voor een tal van insecten. Om al deze en nog meer voordelen, is het aanschaffen van een sedumdak dus een goede keuze!

Over Spannum

Spannum is een leuke woonplaats en heeft 225 inwoners. Spannum is onderdeel van de gemeente Waadhoeke (Fryslân). Spannum wil graag vergroenen en dat is nu ook mogelijk dankzij de subsidie van de gemeente Waadhoeke.

Naast Spannum zijn ook Achlum, Baaium, Berltsum, Bitgum, Bitgummole, Blessum, Boer, Boksum, Deinum, Dongjum, Dronryp, Firdgum, Franeker, Herbaijum, Hitzum, Ingelum, Klooster Lidlum, Marsum, Menaam, Minnertsga, Nij AltoenaeOosterbierumOudebildtzijlPeinsPietersbierumRiedSchalsumSexbierumSkingenSlappeterpSpannumSt.-AnnaparochieSt.-JacobiparochieTzumTzummarumVrouwenparochieWesthoekWierWinsumWjelsrypZweins onderdeel van de gemeente Waadhoeke.

Zoekt u bijkomende informatie over onze sedumdaken of over onze dienstverlening met betrekking tot levering en aanleg in Spannum? Indien u het formulier hieronder invult, zullen we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen!

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Hebt u nog vragen over de subsidieregeling of bent u benieuwd of u in aanmerking komt? Ontvang antwoord op uw vragen door het invullen van onderstaande subsidiecheck. Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Spannum?

Overweegt u het aanschaffen van een groendak bij u in Spannum? Team NatureGreen is bereid met u mee te denken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie