Subsidie sedumdak in Stolwijk

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in Stolwijk? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Stolwijk

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Stolwijk. Niet bekend het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. Het is nog niet bekend wanneer het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard stopt met het verstrekken van deze subsidie.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Stolwijk kunt voldoen?

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Er geldt geen strikte bovengrens voor de subsidie die je kunt ontvangen, wat inhoudt dat het bedrag dat u kunt terugvorderen via de subsidie variabel is, afhankelijk van de geldende regels en voorschriften.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard een maximale subsidie van € 10,00 per m².

Projecten regio Stolwijk

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Stolwijk

Minimaal aantal vierkante meters

Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard zet zich in om in Stolwijk meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 15 m² voor subsidieprogramma’s van groene daken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

< € 2.000 subsidie moet u eerst de maatregelen uitvoeren. Daarna kunt u uiterlijk 3 maanden nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd de subsidie aanvragen. > € 2.000 subsidie moet u vooraf een aanvraag doen. Deze deadline helpt het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaardde de aanvragen op een ordelijke en efficiënte wijze te beoordelen en te verwerken. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over Stolwijk

Stolwijk Is een leuke plek en telt ongeveer 5462 inwoners. Stolwijk is onderdeel van de gemeente Krimpenerwaard (Zuid-Holland). Stolwijk heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Naast Stolwijk zijn ook Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Vlist onderdeel van de gemeente Krimpenerwaard.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in Stolwijk? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Wilt u weten of er nog subsidiegelden beschikbaar zijn voor groene daken? Contact ons voor een kostenloze subsidiecheck! Dankzij onze goede contacten met zowel gemeentes als provincies, kunnen we snel antwoord geven op uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Stolwijk?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in Stolwijk? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie