Subsidie sedumdak in Vlist

Bent u benieuws naar eventuele subsidiekansen voor een sedumdak in Vlist? Wilt u weten of u in aanmerking komt? Vraag nu vrijblijvend een subsidiecheck aan. Wij helpen u graag verder!

Subsidiecheck aanvragen
Onze partners omvatten toonaangevende banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Vlist

U kunt een subsidie aanvragen voor de aanschaf van uw groene dak in Vlist. De subsidie wordt verstrekt door het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Het is (nog) niet bekend wanneer deze subsidie van start gaat / is gegaan. De datum waarop de het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard stopt met het verstrekken van deze subsidie, is nog niet bekend.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Vlist kunt voldoen.

Dien de subsidiecheck in en één van onze groendakadviseurs zal snel contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Er geldt geen strikte bovengrens voor de subsidie die je kunt ontvangen, wat inhoudt dat het bedrag dat u kunt terugvorderen via de subsidie variabel is, afhankelijk van de geldende regels en voorschriften.

Er is geen vastgesteld maximum percentage aan subsidie per m². Dat betekent dat u een deel van de totale kosten kunt terugvorderen door middel van subsidie, afhankelijk van de geldende richtlijnen en voorwaarden.

Voor groene daken biedt het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard een maximale subsidie van € 10,00 per m².

Projecten regio Vlist

Onderstaande projecten hebben we recentelijk uitgevoerd in uw provincie Zuid-Holland.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Vlist

Minimaal aantal vierkante meters

Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard zet zich in om in Vlist meer groen toe te voegen en de woonomgeving te versterken. Om die reden stellen zij een minimumvereiste voor de oppervlakte van 15 m² voor subsidieprogramma’s van groene daken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

< € 2.000 subsidie moet u eerst de maatregelen uitvoeren. Daarna kunt u uiterlijk 3 maanden nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd de subsidie aanvragen. > € 2.000 subsidie moet u vooraf een aanvraag doenDeze deadline helpt het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard de de aanvragen op een ordelijke en efficiënte wijze te beoordelen en te verwerken. Daarnaast is dit van belang voor het strategisch plannen van budgetten en middelen voor de toekenning van subsidies. Ten slotte bevordert een duidelijke indieningsdeadline de eerlijkheid en gelijke kansen voor alle aanvragers.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Sedumdaken leveren een verscheidenheid aan voordelen op. Het eerste gunstige aspect van een sedumdaken is hun vermogen om water vast te houden, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden en het riool ontlast wordt. Groene daken dragen tevens bij aan temperatuurbeheersing, wat leidt tot een koelere zomer- en warmere winteromgeving.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbeld! Ten vierde dragen sedumdaken bij aan een aangenamere leefomgeving door het toevoegen van extra groen.

Groene daken zijn een bron van nectar en andere voedingsstoffen voor insecten, zoals bijen en vlinders. Concluderend zijn sedumdaken dus een nuttige duurzame maatregel!

Over Vlist

Vlist Is een leuke plek en telt ongeveer 630 inwoners. Vlist is onderdeel van de gemeente Krimpenerwaard (Zuid-Holland). Vlist heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Naast Vlist zijn ook Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk, Vlist onderdeel van de gemeente Krimpenerwaard.

Heeft u behoefte aan extra informatie betreffende onze groendaksystemen of de mogelijkheden voor uw eigen groendak in Vlist? Zodra u onderstaand formulier indient, zullen we zo spoedig mogelijk van ons laten horen.

Informatie opvragen

Offerte aanvragen

Wij bij NatureGreen weten precies wat de voorwaarden zijn voor een groendaksubsidie in uw gemeente. Met deze informatie adviseren wij u graag bij het kiezen van het juiste groendak voor uw omstandigheden. Ontdek de mogelijkheden en kosten in uw situatie door hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over het aanvragen van subside in Vlist?

Heeft u plannen om een sedumdak aan te schaffen in Vlist? Onze groendakadviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie