Subsidie sedumdak in Vlijmen

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Vlijmen? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Vlijmen

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Vlijmen. Er is voor de aanleg van groene daken een subsidiepot beschikbaar gesteld van € 600.000,00 welke wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

Het is al mogelijk om subsidie aan te vragen; dus bekijk welke voorwaarden van kracht zijn of vraag onze subsidiecheck aan! De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31 december 2027.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Vlijmen kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

U kunt per huishouden tot wel € 15.000,00(!) aan subsidie ontvangen. Dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Het Waterschap Rivierenland dekt maximaal 20 tot 50% van uw totale uitgaven voor het groene dakproject. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt investeren in een duurzame en groene toekomst.

Er is geen vastgesteld maximumbedrag aan subsidie per m², wat betekent dat u de mogelijkheid hebt om te profiteren van alle beschikbare ondersteuning op basis van de specifieke kenmerken van jouw groendak.

Projecten regio Vlijmen

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Noord-Brabant.

Bekijk alle projecten

Voorwaarden van de subsidie in Vlijmen

Minimaal aantal vierkante meters

Het Waterschap Rivierenland zet zich in om in Vlijmen de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Dit is waarom ze een minimale oppervlakte eisen vam 3 m² voor subsidieprogramma’s van sedumdaken.

Tijdig aanvragen van de subsidie

. Deze deadline helpt het Waterschap Rivierenlandom het verwerkingsproces van de subsidieaanvragen op een efficiënte en ordelijke wijze vorm te geven. Bovendien zorgt deze deadline ervoor dat fincniële middelen en budgetten op de juiste wijze kunnen worden ingezet. Als laatst zorgt een transparante en duidelijke aanvraagtermijn ervoor dat subsidieaanvragers gelijke kansen hebben op de toekenning van de subsidie.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Bezoek de website Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Vlijmen

Vlijmen is een leuk dorp en heeft 15645 inwoners. Vlijmen is onderdeel van de gemeente Heusden (Noord-Brabant). Vlijmen heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van het Waterschap Rivierenland.

Naast Vlijmen zijn ook Doeveren, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Nieuwkuijkl, OudVlijmen onderdeel van de gemeente Heusden.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Vlijmen? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget of wilt u informatie over het aanvragen van een subsidie? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

Vragen over het aanvragen van subside in Vlijmen?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Vlijmen? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond