Subsidie sedumdak in Vuren

Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor het aanleggen van een groendak in Vuren? Wij nodigen u uit om zonder verplichtingen een subsidiecheck aan te vragen. We staan klaar om u van informatie te voorzien!

Subsidiecheck aanvragen
Grote banken, verzekeraars, waterschappen en gemeenten zijn betrokken bij verschillende projecten van NatureGreen.

Naar welke informatie bent u op zoek?

Subsidie op een groen dak in Vuren

U hebt de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen voor de aanschaf van uw groene dak in Vuren. Het budget van de subsidiepot bedraagt € 600.000,00 en deze wordt verstrekt door het Waterschap Rivierenland.

De start datum is nog niet bekend voor deze subsidie. De subsidie kan uiterlijk worden aangevraagd tot 31-12-2027.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Denk bijvoorbeeld aan of er nog subsidie beschikbaar is en of u met uw groendakpakket ook aan de voorwaarden voor subsidie in Vuren kunt voldoen?

Na het invullen van onze subsidiecheck, zal een van onze groendakadviseurs u spoedig benaderen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te onderzoeken.

Subsidiecheck aanvragen

Over de subsidie mogelijkheden

Het maximale bedrag voor deze subsidie bedraagt € 15.000,00. Wat er voor kan zorgen dat er wat ruimte komt en dat betekent dat de kosten van uw groene droom aanzienlijk kunnen worden verminderd.

Er is een termijn bekend waarin het dak zal worden afgeleverd, namelijk in Vuren binnen 12 maanden nadat de subsidieaanvraag is aangenomen. Wij houden ons altijd aan deze termijn, mocht er iets gebeuren binnen deze termijn dan hoort u dat z.s.m.

Projecten regio Vuren

Onderstaande projecten zijn een selectie van onze projecten die we recent hebben mogen uitvoeren in uw provincie Gelderland.

Bekijk alle projecten

De belangrijkste voorwaarden van de subsidie in Vuren

Minimaal collectief

Het collectief moet minimaal bestaan uit 3. Vuren zet zich in om in de omgeving te verrijken door deze groener te maken. Doormiddel van subisidie wil het daar een grote stap in de groene richting mee zetten.

Minimale aantal vierkante meters

Het minimale aantal vierkante meters wat afgenomen dient te worden is 3 in Vuren.

Eigenaar dak

In Vuren kan de aanvraag voor deze subsidie alleen kan alleen worden gedaan als hij/zij: van een stichting of vereniging is. Wees dan altijd voorbereid check of dit dan ook werkelijk zo is.

Alles weten over deze subsidie? U leest het op de website van het Waterschap Rivierenland.

Subsidiecheck aanvragen

De voordelen van een groen dak

Groene daken brengen verschillende voordelen met zich mee. Het meest opvallende voordeel is dat groene daken regenwater vasthouden, wat zowel overstromingen voorkomt als de druk op het riool vermindert. Sedumdaken hebben daarnaast ook een isolerende werking, wat betekent dat het binnen in de zomer koeler is en in de winter warmer blijft.

Groene daken beschermen ook de dakbedekking, waardoor de levensduur van de dakbedekking verdubbelt! Sedumdaken zorgen als vierde ook voor vergroening van de leefomgeving.

Tes slotte zijn sedumdaken ook voedsel voor insecten als kevers, bijen en vlinders. Al met al, biedt een sedumdak u dus veel goeds!

Over Vuren

Vuren is een leuk dorp en heeft 2139 inwoners. Vuren is onderdeel van de gemeente West Betuwe (Gelderland). Vuren heeft de wens om te vergroenen, wat beter haalbaar wordt door de subsidie van het Waterschap Rivierenland.

Naast Vuren zijn ook Acquoy, Asperen, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Est, Geldermalsen, Gellicum, Haaften, Heesselt, Hellouw, Herwijnen, Heukelum, Meteren, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Rhenoy, Rumpt, Spijk, Tricht, Tuil, Varik, Waardenburg, Zennewijnen onderdeel van de gemeente West Betuwe.

Bent u geïntresseerd in aanvullende details over groene daken of in onze lever- en aanleg mogelijkheden in Vuren? We doen ons uiterste best om u spoedig van de juiste informatie te voorzien.

Informatie opvragen

Subsidiecheck aanvragen

Bent u benieuwd naar het resterende subsidiebudget of wilt u informatie over het aanvragen van een subsidie? Aarzel niet om de subsidiecheck aan te vragen. Onze groendakadviseurs zullen u zo snel mogelijk te woord staan over uw vragen over de subsidieregeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een getal groter dan of gelijk aan 6 in.
Hidden
Hidden

Vragen over het aanvragen van subside in Vuren?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een sedumdak in Vuren? Wij staan altijd klaar om met u mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

085 - 00 41 774

Groendak Adviseur

Raymond

Geef een reactie